A Hanga Wellness Kuckó házirendje

Célünk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

 1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy szemelyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
  A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 2. A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00  között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.
 3. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet,  ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 4. Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk), ezért távozáskor megeshet, hogy nem tudjuk kikísérni vendégeinket, emiatt szíves elnézésüket kérjük!
 5. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.
 6. Annak érdekében, hogy a közelben lakók és nyaralók is pihenhessenek kérjük viselkedésükkel ne zavarjon másokat, este 22 után pedig ne hangoskodjanak!
 7. Szobáinkban, apartmanban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!
 8. Állatokat csak a tulajdonos engedélyével szabad a szálláshelyre behozni! Kérjük, hogy állat sem az ágyban sem a bútorokon ne tartózkodjon, valamint SEHOL ne maradjon „nyoma”. Minden nap elvégzünk egy pár perces medence ill. jacuzzi karbantartást. Kérjük, hogy amennyiben a kis kedvencek nehezen viselik az idegeneket ezen időszakra szíveskedjenek elzárni! Amennyiben ez nem történik meg, nem vagyunk kötelesek azon a napon a karbantartást elvégezni, amely az Önök érdekében történik.
 9. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 10. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,  az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 11. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését!
 12. A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót! A klímát kapcsolják ki!
 13. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!
 14. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 15. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a teakonyhát, étkezőt, nappalit vagy a teraszt melyet kérjük, tartsanak tisztán! Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.
 16. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 17. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.
 18. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
 19. A szálláshelyen található szórakoztató eszközöket (pl.: jacuzzi, medence, infraszauna, játszótér stb.) mindenki saját felelősségére veheti igénybe. Kérjük, hogy az eszközöket csak rendeltetésszerűen használják! Valamint gyermekek csak szülői felügyelet mellett használhatják az eszközöket!
 1. Kérjük figyeljenek a környezetre! A kiürült sörös, boros, pezsgős) üvegeket kérjük a kommunális hulladéktól elkülönítve gyűjtsék ott tartózkodásuk alatt! Szelektív hulladékgyűjtésre (papír,- fémhulladék) a sárga tetejű kuka szolgál.